fbpx
Az Év Vállalkozója díj Ócsa városától

Az Év Vállalkozója díj Ócsa városától

Ócsa város Önkormányzata megbecsülése és tisztelete jeléül Az Év Vállalkozója címet adományozta a Bio-Fungi Kft.-nek. A díjat Bukodi Károly polgármester úrtól ügyvezetőnk, Mutsy Árpád vette át.
A gombafogyasztás segíti a D-vitamin-szint növelését

A gombafogyasztás segíti a D-vitamin-szint növelését

Az éves 1-1,5 kg-os személyenkénti gombafogyasztás duplája lenne az ideális, amihez a hazai csiperke- és laskagomba-termesztés kiváló alapul szolgál. A NAK szerint ez elősegítené a lakosság D-vitamin-szintjének javítását is. A D-vitamin pótlásának fontosságát jelezte...
Mindenki Akadémiája: Mi fán terem a gomba?

Mindenki Akadémiája: Mi fán terem a gomba?

A Mindenki Akadémiája 2018. március 6-i adásában Geösel András egyetemi adjunktus beszél a gombatermesztésről. András okleveles kertészmérnök, mérnöktanár. A termesztett gombák termesztéstechnológiájának fejlesztésével, az integrált védelmi módszerek javításával,...
Magyar Konyha megjelenés (2018/3)

Magyar Konyha megjelenés (2018/3)

A Magyar Konyha 2018. márciusi száma foglalkozik az Európai Unió Európai Strukturális és Beruházási Alapok, a Széchenyi 2020 támogatásokkal. Ebben mutatja be cégünket is.   Az összeállítás szakmai partnere a Széchenyi 2020 Befektetés a...
Bio-Fungi Kft. a HVG-ben

Bio-Fungi Kft. a HVG-ben

A multikkal is megvívott a magyar gombás, aki nagyban játszott és bejött neki Bár a magyarok nem eszik a gombát, a csiperke, a laska és a komposztgyártás több mint kilencmilliárd forintos éves nettó árbevételt hozott az év agráremberének megválasztott Mutsy Árpád...
Az Év Agrárembere Díjról az M1 Ma Este műsorában

Az Év Agrárembere Díjról az M1 Ma Este műsorában

Mutsy Árpád, az Év Agrárembere díj nyertese és Mátrai Zoltán, a verseny szerzője nyilatkozik a díjról az M1 Ma este műsorában (2018. február 22.) 6 perc 35 másodperctől: https://www.mediaklikk.hu/video/ma-este-2018-02-22-i-adas/#